logo
CONSULT
logo
Klik hier om een support ticket aan te maken

Support Ticket aanmaken

Download hieronder de Quick Support applicatie voor Mac en PC.

C3consult Quick Support

Support Ticket

Voor een snellere afhandeling van uw vraag of probleem raden wij u aan om een support ticket aan te maken.

Zo kunnen we uw vraag beter opvolgen.

Remote Support

Heeft u een probleem met uw computer of software, wij kunnen u misschien helpen vanop afstand.Daarvoor gebruiken wij Teamviewer.

Met deze applicatie verleent u ons tijdelijk toegang tot uw computer. Zo kunnen wij u zonder tijdverlies en kmvergoeding toch efficiƫnt helpen.

Maak een afspraak

Wenst u dat we langs komen?
Stuur ons een mailtje of bel 0496162026.